Η εταιρία Comfort Way Shoes Ο.Ε. ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος Vesna, διαθέτει τα προϊόντα των ανατομικών υποδημάτων σε ειδικές τιμές χονδρικής, τόσο για εμπόρους όσο και για επαγγελματίες.

Αν ενδιαφέρεστε για την προμήθεια ανατομικών υποδημάτων Vesna σε τιμές χονδρικής,
καλέστε στα τηλέφωνα 2310 651789 και 6983 878015.

Διαθέτουμε για χονδρική πώληση, ανατομικά υποδήματα Vesna:

  • Ανατομικά σαμπό & Clogs
  • Ανατομικές παντόφλες
  • Ανατομικά πέδιλα
  • Ανατομικά sneakers
  • Ανατομικά σανδάλια
  • Ανατομικές σαγιονάρες θαλάσσης

για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί.

Για τη Vesna, ανατομικά υποδήματα σημαίνει μια ειδική κατηγορία υποδημάτων στην οποία έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη διαμόρφωση του πέλματος. Τα ανατομικά πέλματα της Vesna, είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να ανακουφίζουν από τον πόνο στο μυοσκελετικό σύστημα (γόνατα, αρθρώσεις, πόδια). Τα ανατομικά υποδήματα Vesna κατασκευάζονται σύμφωνα με όλους τους κανόνες της ορθοπεδικής τεχνικής, έχοντας πολύ σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της φυσιολογίας της κίνησης και στη λειτουργία της διατήρησης μιας βέλτιστης σχέσης μεταξύ της επιφάνειας του ποδιού και της επιφάνειας κίνησης.

Τα ανατομικά υποδήματα της Vesna, προορίζονται για άτομα διαφορετικών ηλικιών που δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία. Προορίζονται ειδικά για άτομα των οποίων το επάγγελμα απαιτεί ορθοστασία για μεγάλο χρονικό διάστημα, που υποφέρουν από διάφορες παθήσεις και πόνους στα πόδια και για όλους όσους δεν συμφωνούν σε συμβιβασμούς όταν επιλέγουν άνετα υποδήματα.

Τα ανατομικά υποδήματα επηρεάζουν τη γενική υγεία των ποδιών και των ποδιών γιατί είναι φτιαγμένα για να ανακουφίζουν όσο το δυνατόν περισσότερο την ενόχληση. Στα ανατομικά υποδήματα Vesna, δίνεται ιδιαίτερη προσοχή κυρίως στο πέλμα του υποδήματος προκειμένου να επηρεαστεί η φυσική του θέση. Ένα ύψος τακουνιού από 2,5 έως 5 cm είναι αποδεκτό όπως συνιστάται από έναν ορθοπεδικό.

Για προμήθεια ανατομικών υποδημάτων Vesna σε τιμές χονδρικής,
καλέστε στα τηλέφωνα 2310 651789 και 6983 878015.