Η εταιρία μας, στελεχώνεται από έμπειρους ανθρώπους οι οποίοι εργάστηκαν και αναπτύχθηκαν στο χώρο της κατασκευής υποδημάτων, έχοντας πλέον πάνω από 30 έτη πείρα τόσο στα υλικά κατασκευής και τις πρώτες ύλες όσο και στις διαδικασίες παραγωγής.

Το 2021, εγκαινιάσαμε το φυσικό μας κατάστημα στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, με αντικείμενο τη λιανική πώληση ανατομικών υποδημάτων. Παράλληλα με την έναρξη λειτουργίας του φυσικού καταστήματος, ξεκινήσαμε την υλοποίηση του ηλεκτρονικού καταστήματός μας, το οποίο ήταν πλήρως λειτουργικό λίγους μήνες μετά.

Σε συνέχεια των ενεργειών μας, ξεκινήσαμε την προώθηση του brand «Vesna» στην Ελλάδα ενώ ταυτόχρονα αναπτύξαμε ένα δίκτυο χονδρικής πώλησης σε συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες του είδους.

Σήμερα πλέον, η εταιρία μας έχει τη μορφή Ο.Ε. και λειτουργεί με το διακριτικό τίτλο Comfort Way Shoes, συνεχίζοντας τις δραστηριότητές της στο χώρο των ανατομικών υποδημάτων.

Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Vesna, η Comfort Way Shoes Ο.Ε. δραστηριοποιείται στη διάθεση και πώληση ανατομικών υποδημάτων είτε μέσω του φυσικού της καταστήματος είτε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός της. Επιπρόσθετα, είναι εφικτή και η διάθεση ανατομικών υποδημάτων σε τιμές χονδρικής, ειδικά για εμπόρους.

Η εταιρία Vesna, ξεκινά την ιστορία της το 1975 στη Σερβία, όταν ένας άνθρωπος με πολλές ιδέες και φανερό ενθουσιασμό, μπόρεσε να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα.

Από τότε, μέχρι και σήμερα, στην πόλη Κυπριαί, η εταιρία Vesna παράγει αποκλειστικά ανατομικά υποδήματα και πιο συγκεκριμένα:

  • ανατομικές παντόφλες
  • παιδικά υποδήματα
  • ανατομικά σαμπό

κατάλληλα για γυναίκες, άνδρες, κορίτσια και αγόρια κάθε ηλικίας και για κάθε ανατομία ποδιού.

Τα ανατομικά υποδήματα της Vesna προσφέρουν ξεκούραστα πόδια, άνεση και στυλ, χάρη στα πολλά διαφορετικά σχέδια και τους χρωματικούς συνδυασμούς.